Politia din Republica Moldova – „Familia si numilii ti-am zis”

in Video

Avand in vedere ca am vizitat in nenumarate randuri Republica Moldova ca si participant la trafic va expun cateva randuri legate de politia rutiera din aceasta tara.

Viteza legala pe drumurile raionale este de 90 de km la ora…nu incercati sa o depasiti. Amenda este destul de mare dar se poate scapa foarte usor prin plata „cash” la noi mita. Daca sunteti din alta tara va explica ei cum sta treaba. In Republica Moldova este o vanatoare in a sanctiona participanti la trafic din alte tari. Acest film exemplifica putin din tupeul unora:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.