Poti raspunde in 20 de secunde? Tu ştii pe ce număr e parcată maşina?

in Diverse

O nouă întrebare de logică a devenit virală pe internet. Tu ştii pe ce număr e parcată maşina?

11402710_624937274275602_9052108066080365036_n

Conform Diply.com, acest puzzle logic a fost folosit în examenele de admitere pe care copiii chinezi le dau ca să intre la şcoală, la vârsta de şase ani. Cel care a creat întrebarea se aşteaptă ca cei mici să găsească răspunsul în numai 20 de secunde, iar cei mai mulţi dintre ei chiar reuşesc. Se pare că gândirea copiilor este mai simplă şi mai logică, în timp ce adulţii tind să complice lucrurile, să facă calcule şi astfel să întârzie foarte mult cu răspunsul. Asta dacă îl găsesc.
Puzzle-ul a fost prezentat şi într-o emisiune NBC, unde prezentatorii au recunoascut că habar nu au care este răspunsul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.