Poti vorbi nelimitat fara sa ai credit pe cartela! Afla ce operator ofera acest serviciu

in Articole
Telekom Romania anunță că utilizatorii de cartele PrePay nu vor mai avea nevoie de credit sau de extraopțiuni active pentru a comunica gratuit și nelimitat. 

telekom_cartela_76082300

Telekom Romania anunță că utilizatorii de cartele PrePay nu vor mai avea nevoie de credit sau de extraopțiuni active pentru a comunica gratuit și nelimitat. 

La scurt timp după intrarea Cosmote în România, au început să apară bancuri datorate numărului foarte mare de minute disponibile în rețea la acel moment. Sigur ați auzit celebra glumă ”ești atât de zgârcit încât dai bip de pe Cosmote”.

Cosmote nu mai există, operatorul fiind ”înghițit” de marea umbrelă magentă a Telekom, dar se pare că va exista un nou val de bancuri pe aceeași temă.

Pe 25 mai 2015, Telekom a introdus o nouă caracteristică unică pentru cartelele prepaid care permite utilizatorilor să comunice nelimitat în rețea prin SMS, MMS și prin aplicația  joyn by Telekom, precum și în afara rețelei folosind WhatsApp.

Citeste mai mult aici:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*