Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Prajitura din 3 ingrediente a unei japoneze a inebunit tot globul!

in Dulciuri

INGREDIENTE
3 ouă
120 g ciocolată albă
120 g cremă de brânză nesărată
PREPARARE
Cheesecake japonez din numai 3 ingrediente: desert ușor, rapid și extrem de gustos, care a devenit tot mai popular în ultima vreme. Încearcă-l și vei vedea de ce!

11425657_10152974283235885_9065081754756457117_o

Separați albușurile de gălbenușuri. Puneți albușurile la frigider și preîncălziți cuptorul la 170 grade Celsius. Topiți ciocolata albă la bain marie, amestecând continuu cu ajutorul unei spatule. Puneți înăuntru crema de brânză nesărată, amestecând ușor până se omogenizează. Dați deoparte. Adăgați gălbenușurile, amestecați. Scoateți din frigider albușurile. Cu ajutorul unui mixer, le bateți până obțineți o spumă tare. Puneți o treime din albușuri peste crema de rânză. Amestecați. Apoi, pe rând, celelalte două treimi, amestecând treptat până la omogenizare.

Pregătiți un vas termorezistent, puneți hârtie pergament pe care o ungeți cu ulei. Turnați mixtura. Luați vasul, ridicați-l ușor și “loviți-l” de masă de câteva ori, pentru a scoate bulele de aer. Turnați niște apă fierbinte în tava cuptorului, puneți în mijloc vasul vostru. Dați la cuptor astfel: 15 minute la 170 de grade, 15 minute la 160 de grade și… închideți focul, lăsând acolo vasul vostru pentru încă 15 minute.
Scoateți și puneți la răcit. Pudrați cu zahăr, dacă doriți, sau presărați fulgi de migdale.

Sursa: Cheesecake din 3 ingrediente – Retete culinare – Romanesti si din Bucataria internationala

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Dulciuri

Negresă de post

Există foarte multe rețete de negresă, dar pe aceasta o am de
LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web