sateliti

Prăjitura Sateliți

in Dulciuri de

sateliti

Bezeaua: 6 albușuri se bat spumă pe abur cu 350 g de zahăr tos 5-7 minute, se pun 350 g nuci prăjite și tăiate și se mai bat puțin, apoi se pun 2 linguri făină și se amestecă până se incorporează bine.
Se fac bezele cu lingurița și se coc într-o tava cu hârtie de copt unsă bine, se coc în cuptorul bine încins dar cu ușa puțin deschisă, circa 50-60 minute. Se desfac imediat de pe hârtie cu cuțitul.

Crema: 6 gălbenușuri se bat cu 4 linguri de zahăr, 2 linguri de făină, 1-2 lingurițe ness, 3-4 linguri de lapte. Se pun pe baia de abur până se obține o cremă consistentă și se răcește.

Separat se amestecă 1 pachet mare de unt (după ce s-a scos zerul) cu 2 linguri de zahăr farin, apoi se amestecă cu prima cremă rece.
La final, se lipesc bezelele două câte două cu cremă la mijloc.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Dulciuri

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web