Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Premierul Ponta va fi operat!

in Politic

După numeroase probleme şi dureri la picior, premierul Ponta s-a prezentat astăzi la spital pentru un control la genunchi. După un RMN, medicii au stabilit că premierul are ligamentele rupte şi i-au recomandat o intervenţie chirugicală.

Conform România Tv, Victor Ponta se va opera la genunchi chiar la sfârşitul acestei luni. Medicii spun că premierul va avea nevoie, ca după orice operaţie, de o perioadă destul de lungă de recuperare. Astfel, se pare că premierul va trebui să meargă în cârje dacă vrea să se întoarcă cât mai repede la activităţile sale de zi cu zi de la Palatul Victoria.

La sfârşitul lunii mai, imagini cu premierul au fost date publicităţii, în care Ponta apare mergând foarte greu, păşind cu foarte mare atenţie pe treptele Guvernului. Acesta a declarat că s-a accidentat la picior în urma unui meci de baschet.

Nu este primul incident de acest fel cu care s-a confruntat Victor Ponta. Mare iubitor al curselor de Formula 1, dar şi împătimit al baschetului, premierul a avut un accident similar în aprilie 2012. Victor Ponta sosea atunci la sediul USL, pentru o întânire cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional, cu palma stângă bandajată. El explica atunci că a avut un accident în timpul unei partide de baschet cu fiul său: „Am jucat baschet cu Andrei. Din fericire, după cum vedeți, este mâna stângă. Deci dreapta funcționează”.

Surprinzător, un alt şef de Guvern a suferit aceeaşi intervenţie chirurgicală în timpul mandatului său la Palatul Victoria. Este vorba de Călin Popescu Tăriceanu care, în noiembrie 2006, atunci când era premier, a fost operat la ligamentele genunchiului în Franţa. Medicii de la Clinique du Sport, care l-au operat la genunchi pe premierul Tăriceanu, au folosit o tehnică unică în lume. Doctorii din Bordeaux l-au operat pe premierul român cu ajutorul calculatorului: ei au introdus o sondă în sistem 3D pentru a permite repoziţionarea ligamentului cu o precizie incredibilă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate