Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Premierul rus Dimitri Medvedev a scris într-un mesaj postat pe pagina de Facebook: ATENTATUL TERORIST DIN SANKT PETERSBURG

in Articole/Extern/Stiri online

Cu toate că autoritățile ruse s-au arătat mai precaute în a susține că este vorba de un atentat terorist, premierul rus Dimitri Medvedev a scris într-un mesaj postat pe pagina de Facebook: ATENTATUL TERORIST DIN SANKT PETERSBURG.

În urma exploziei unui dispozitiv improvizat care a fost plasat într-o garnitură a metroului ce călătorea înspre Tehnologicesky Institut de la Piața Senaia, au murit 10 persoane și au fost rănite un număr de 37.

Premierul rus, referindu-se la evenimentul tragic petrecut, a scris într-un mesaj postat pe Facebook:”Toți cei răniți în atentatul terorist din Sankt Petersburg vor primi toată îngrijirea medicală de care au nevoie. Indicații au fost transmise în acest sens miniștrilor Sănătății și de Urgență” și a transmis din nou condoleanțe familiilor victimelor, cărora le-a menționat că:” este durerea noastră comună”.
(foto:Gandul)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate