Presa internațională: Cartea de vizită a României: traficanții romi din Țăndărei. Țiganii mulțumesc Angliei pentru banii gratis din care și-au făcut palate

in Evenimente/Stiri online

Ziarul britanic, Daily Mail, a publicat un articol în care prezintă afacerile cu cerșetori a romilor din Țăndărei și atrage atenția asupra ajutoarelor sociale încasate, fraudulos, de aceștia în Marea Britanie, care au servit pentru construcția de palate în România.
Peste 100 de ofițeri de poliție și două sute de jandarmi au descins în locuințele romilor din Țăndărei, acuzați că fac trafic cu carne vie și administrează rețele de copii cerșetori în Anglia, aducând acestora un profit de aproape 3 milioane de lire sterline anual.
La razii au participat și 26 de ofițeri din cadrul Metropolitan Police (Marea Britanie) și doi specialiști Europol.
În palatele a mai multor romi s-au găsit grămezi de bani în diferite monede, iar ofițerii au confiscat mașini de lux, bijuterii, sute de pașapoarte britanice false și documente contrafăcute, prin care părinții și-ar fi dat acordul ca liderii grupului ca aibă grijă de copiii lor. Se estimează un total de 168 de copii puși la cerșit în Marea Britanie.

Daily Mail, prezintă două exemple concrete a unor romi, care potrivit lor, unul palate tandareidintre aceștia a mulțumit Angliei pentru banii gratis din ajutoare, cu care și-a ridicat o casă cu nouă dormitoare, iar celălalt și-a construit un adevărat palat în Țăndărei și a achiziționat mai multe mașini de lux.
Conform statisticilor, Anglia oferă ajutor social pentru peste 3500 de romani.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.