Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Primarii obligați să studieze administrație publică

in Evenimente/Politic/Stiri online

Ministrul Dezvoltării a anunțat că pregătește un program de educare a viitorilor primari și prefecți. Aceștia vor putea fi obligați să studieze despre achizițiile publice și amenajările urbane, pe lângă administrația corectă a primăriei.
Vasile Dâncu, ministrul Dezvoltării, afirmă că proiectul încă nu se află la statut de lege, dar intenționează să demareze programul de formare profesională din iunie anul curent, imediat după alegerile locale. Deși la început cursurile sunt opționale, se intenționează ca acestea să devină obligatorii pentru primari și prefecți. Instruirea se va face de către o nouă instituție care va fi înființată tot anul acesta și care se va numi Institutul Naţional de Administraţie.

cp1.4

În rândul candidaților la fotoliul de primar, părerile sunt împărțite cu privire la acest program. În timp ce Gheorghe Damian, primarul Comunei Ciugud spune că ideea este foarte bună, Petru Movilă, candidat PMP la Primăria Iaşi, este de părere că înainte de a fi trimis la școală, va trebui să dea un exemplu în acest sens, chiar ministrul Dezvoltării, inițiatorul programului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate