Primele descinderi ale procurorilor si politiei la o biserica

in Evenimente

Procurorii gorjeni şi poliţiştii de la IPJ Gorj au efectuat, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii într-un dosar legat de infracţiuni economice. Printre obiectivele vizate de anchetatori s-au numărat primăria şi biserica din comuna gorjeană Bâlteni.

Primarul şi viceprimarul comunei Bâlteni  din Gorj, Gheorghe Păsărin şi Dumitru Oprea, au părăsit sediul administraţiei locale, fiind duși la Târgu-Jiu pentru audieri.(Detalii AICIPotrivit anchetatorilor, în perioada 2013-2015, persoanele vizate ar fi înregistrat în evidenţele contabile ale unor firme, achiziţii publice ce reprezintă operaţiuni fiscale nereale. Totodată, sumele de bani provenite din infracţiuni erau introduse în circuitele financiare ale unor societăţi comerciale.

Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de 2,8 milioane lei. Poliţiştii au făcut percheziţii şi la casa primarului din Bâlteni, Gheorghe Păsărin. Preotul Bisericii din Bâlteni a declarat că până acum primăria a investit 300.000 lei în lăcaşul de cult şi primarul „a fost trimisul Domnului, atunci când a decis să restaureze biserica, iar acum este trimisul diavolului, pentru că a adus-o în scandal”, scrie gandul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*