Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Prin programul „România Start-up Nation” poți primi 200.000 de lei de la stat. Ce condiții de eligibilitate trebuie să îndeplinești

in Articole/Economie/Stiri online
Luni, la Universitatea de Vest din Timișoara a fost prezentat programul „România Start-up Nation” de către Harry Ilan Laufer, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri și Adrian Mlădinoiu, secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului.
Pentru acest program s-a alocat un buget de circa 400 de milioane dolari. Guvernul își propune să finanțeze anual câte 10.000 de firme noi.În data de 30 ianuarie 2017 a intrat în vigoare OUG privind „stimularea înființării și dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii debutanți în afaceri” și după această dată, prin programul „România Start-up Nation” se poate acorda un ajutor de minimis în sumă maximă de 200.000 de lei românilor care deschid o societate comercială. Programul va deveni operațional de la 1.05. 2017.

Pentru a deveni eligibili în acest program trebuie să: vă deschideți o societate comercială(după 30 ianuarie 2017), să creați minim un loc de muncă, cu normă întreagă sau cu două norme parțiale, să fie menținut acest loc de muncă pentru o perioadă de doi ani de zile.
Secretarul în Ministerul pentru Mediul de Afaceri a mai precizat că:“Dacă ne referim la cheltuieli eligibile, tot ce aveți nevoie pentru a da drumul business-ului este eligibil în program, inclusiv chiria pentru spațiul de lucru și cursurile de antreprenoriat și perfecționare profesională. Am acceptat să decontăm și salariile pentru perioada de implementare. Decontarea se va face pe principiul cererii de plată”. *foto:RTV.net)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate