Prințesa Mako, nepoata împăratului japonez Akihito renunță la statutul regal pentru a se căsători cu un simplu lucrător pe plajă

in Articole/Extern/Stiri online

Uneori, pentru omul pe care îl iubești renunți la tot. Așa gândește și prințesa Mako, o tânără în vârstă de 25 de ani, nepoata împăratului Akihito care pentru a se căsători cu iubitul ei, va renunța la titluri și la statutul privilegiat.
Potrivit tradiției japoneze, în momentul când prințesa va spune „da” și se va căsători cu un simplu muncitor, va deveni un cetățean de rând.
Omul care i-a câștigat inima prințesei a fost coleg cu prințesa Mako la Universitatea Creștină Internațională din Tokyo, dar cei doi s-au cunoscut în urmă cu cinci ani într-un restaurant.
Prințesa Mako a fost cucerită definitiv de Kei Komuro, tânărul atletic care schiază foarte bine, cântă la vioară și gătește, pentru care renunță la statutul regal și devine o persoană obișnuită.
Pentru că este femeie, prințesa Mako nu se află în linia succesiunii la tron. Împăratul Akihito, în vârstă de 83 de ani, va fi urmat la tron de unchiul tinerei, Prințul Naruhito iar tatăl și fratele prințesei ocupă locurile 2 și 3 în ierarhie.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.