Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Printr-o “discretă” hotărâre de guvern, premierul Victor Ponta a oferit SRI-ului un hotel de 13 etaje pe Litoral

in Politic

Recent, printr-o “discretă” hotărâre de guvern, premierul Victor Ponta a oferit Serviciului Român de Informaţii un frumos loc de relaxare la malul mării, în staţiunea Neptun-Olimp: complexul hotelier “Maramureş”. Complexul a fost luat din administrarea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, care l-a avut în folosinţă, şi dat SRI-ului.

victor_ponta_george_maior_88057000
Intitulat “Hotărâre pentru schimbarea dreptului de administrare a unui imobil aflat în proprietatea publică a statului”, respectivul act normativ, nr. 752 din 9 septembrie 2015, dă instituţiei conduse acum de Eduard Raul Hellvig un ditamai complexul hotelier, spre cvasigratuită relaxare şi odihnă sereiştilor.

“Caracteristicile tehnice ale imobilului” dau notă despre condiţiile excelente pentru o vacanţă reuşită pe litoral: total suprafaţă teren=8.670 mp. Suprafaţă construită compusă din: – hotel: suprafaţă construită=701 mp; suprafaţă desfăşurată=9207 mp (P+M+13E); – restaurant parter: suprafaţă construită=1.814,50 mp; – piscină: suprafaţă construită=980 mp; – cabină=12 mp; – parcare acoperită: suprafaţă construită=125 mp; suprafaţă liberă=5.050 mp.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate