Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Problema extratereştrilor

in Curiozitati

Problema extratereştrilor

A apărut prin presă o retardare completă cum că FBI-ul a recunoscut existenţa extratereştrilor sau ceva. Mă rog, nu am stat să citesc, că până nu văd eu concret un cetăţean gri şi pirpiriu, cu căpăul mare, nu prea îs curios de supoziţii. Las speculatul pe seama şomerilor, că oricum n-au nimic mai bun de făcut decât speculaţii şi uitat la „Noră pentru mama”. Dar nu înţeleg nişte chestii.

1. Credibilitatea martorilor: Aţi observat cum arată oamenii ăia care zic să sunt răpiţi de extratereştri? Îs genu’ de oameni care dacă întră într-un bar, nu se uită nimeni spre ei. Cum naiba să fii complet neinteresant pentru oricine de pe o rază de 5 kilometri de casa ta, să nu ai o conversaţie decât când vine unu să-ţi citească apometrele, şi să ai tupeul să zici că vin nişte fiinţe de la ani lumină distanţă ca să observe cât de interesant eşti?

2. Motive: Bun, statistic vorbind, e destul de probabil să existe viaţă pe alte planete. Dar chiar are impresia cineva că suntem atât de interesanţi ca specie încât să vină cineva de la mama dracu’ până aici ca să ne vadă? E ca şi cum ar veni americanii să viziteze Slobozia. Lăsaţi tâmpenia asta cu importanţa speciei umane. Suntem nişte animale, şi toată viaţa noastră se învârte în jurul mâncatului şi a fututului. Singura diferenţă între noi şi şobolani e că noi avem un creier mai dezvoltat, cu care putem să planificăm mai bine ce mâncăm şi ce futem. Cui îi pasă? Sau poate o fi planeta plină de resurse super speciale. Au nevoie de petrol, cherestea şi cocaină, şi nu creşte la ei pe planetă, tre să vină până aici să-şi facă plinul la OZN şi să se spargă grav.

3. Cururi. Să presupunem, absurd, că punctele de mai sus au o explicaţie logică. De ce dracu’ ar face experimente pe noi? Ce e aşa interesant la anusul uman încât extratereştrii ar vrea să-l exploreze? Sau toate urâtele proaste care zic că au fost impregnate cu un hibrid om-extraterestru. De ce ar vrea ăia, fiinţe superioare, să facă copii cu o urâtă proastă cu care nu ar face copii nici un om? Şi de ce? Să faci un hibrid om-extraterestru pntru ei e la fel de util cum ar fi pentru noi să un hibrid maimuţă-om. De ce dracu am avea nevoie de un nou Mircea Badea? Iarăşi, chiar atât de interesanţi ne credem, ca specie încât genele noastre să fie căutate în întreaga galaxie? De ce nu extraterestru-gorilă? Comparativ cu un extraterestru oribil de deştept, diferenţa de intelect între noi şi gorile e minusculă. Măcar ălea îs mai musculoase.

4. Dar să presupunem că există nişte griulii perverşi, care vin aici să ne caute în cur, pentru că nu au nimic mai hazliu de făcut în toată galaxia. De ce se ascund? Nu vor să ne deranjeze? Facem noi ceva atât de interesant încât extratereştrii trebuie să ne caute în cur tiptil, să nu ne strice concentrarea?

Serios, UFOlogi, lăsaţi şomeria şi marş la muncă. Pe bune, nu suntem atât de interesanţi încât să vină extratereştri până aici şi să se ascundă după copac, ca să nu de deranjeze din treburile noastre fabuloase. Nu suntem interesanţi nici ca indivizi, nici ca specie, nici ca planetă. Şi dacă ai impresia că suntem, scoate-ţi capul din cur, în pula mea de lătrău care-şi dă importanţă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate