Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Procurorii DNA au solicitat arest la domiciliu pentru IPS Teodosie

in Articole/Justitie/Stiri online
Loading...

Procurorii DNA au cerut în cazul IPS Teodosie schimbarea măsurii de control judiciar cu arestul la domiciliu. Anchetatorii DNA susțin că acesta a încălcat termenii controlul judiciar deoarece a semnat un act prin care delega gestionarea unor terenuri ale bisericii către o cooperativă, fapt interzis de măsura controlului judiciar.
Deși avocații susțin că este vorba despre un fals, deoarece actul semnat la primăria Ovidiu, a fost semnat în 2016 de IPS Teodosie, când acesta avea drept de semnătură și cineva ar fi schimbat data în 2017, procurorii DNA vor ca IPS să ajungă sub arest la domiciliu.
Arhiepiscopul Tomisului se afla sub control judiciar, după ce fusese trimis în judecată de către procurorii DNA, deoarece a folosit documente falsificate pentru a obține fonduri europene( peste 1,3 milioane de lei)pentru ferma de la Nazarcea.
IPS Teodosie s-a prezentat încă de la prima oră în fața instanței de judecată.
Magistrații vor lua o decizie la începutul săptămânii viitoare, când urmează să stabilească dacă data emiterii documentului, a fost greșită la primăria Ovidiu de un funcționar.
La ieșirea după aproape o oră de la audieri IPS Teodosie a spus:”Numai diavolul ne vrea răul!”
Arest la domiciliu ar însemna pentru IPS Teodosie pierderea prerogativelor și drepturilor pe care le are ca Arhiepiscop al Tomisului.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web