fotoreportaj_domuta_cluj_4

Profesor de matematica supravietuieste din stransul GUNOAIELOR ! La admitere LA POLITEHNICA a luat 10 !

in Spiritualitate de

Horatiu Domuta, 48 ani, Cluj-Napoca. Aparent, un om care strange gunoaie, in esenta, un fost profesor de matematica la un liceu din Cluj.

fotoreportaj_domuta_cluj_4

„Am pregatit doua genii, restul erau elevi buni. […] Nu am voie sa spun mai mult”. O fosta colega comenteaza articolul: „Este fostul meu coleg de banca din liceu. Un tip deosebit de destept. Ma intalnesc in fiecare zi cu el in drum spre birou si ne-a facut o deosebita placere, tuturor colegilor de liceu cand a spus prezent la intalnirea de 30 de ani”.

fotoreportaj_domuta_cluj_2

A fost casatorit si are un copil de 19 ani. Pastreza verigheta ca amintire si… pentru ca nu mai poate sa o dea jos de pe deget.

Stransul gunoaielor ii asigura un trai bun si nu se lasa afectat de ce zice lumea.

fotoreportaj_domuta_cluj_7

A terminat Politehnica, iar la proba eliminatorie de la admitere a luat 10. Aceasta este problema al carei rezultat e 2/3 si care i-a deschis poarta facultatii mult dorite.

A ales aceasta cale nonconformista in ’97.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Spiritualitate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web