Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Profețiile cutremurătoare făcute de Arsenie Boca pentru România: „Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraș va fi șters de pe faţa pământului pentru păcatele lui”

in Spiritualitate

Părintele Arsenie Boca a prezis că Bucureștiul la fi șters de pe harta României în urma unui cutremur incredibil. „Se va oua de două ori”, iar la a treia ouare, marele oraș va fi șters de pe faţa pământului pentru păcatele lui.

Arsenie Boca a fost unul dintre cei mai importanţi vizionari pe care i-a avut România. Profeţiile sale s-au îndeplinit exact așa cum au fost rostite sau pictate. Cele două mari cutremure care au lovit Bucureștiul în secolul XX au fost prevăzute de către Arsenie Boca întocmai. El le-a definit precum „cele două ouări”, pentru ca atunci când timpul va veni, o a treia se va produce și va pune întreg orașul la pământ.

Un cutremur major se va produce, probabil mai mare decât precedentele, și astfel întreg Bucureștiul va fi lovit din toate direcţiile pentru ca în cele din urmă se dispară de pe harta României. Toate acestea vor fi precum o pedeapsă pentru că oamenii au păcate mult prea mari și într-un fel sau altul trebuie să plătească. Profeţia a fost efectuată undeva înainte de anii ’40. Părintele Boca le spunea apropiaţilor că ei nu vor prinde acest eveniment major pentru că se va petrece în secolul următor.

Pe lângă această profeţie uimitoare, Arsenie Boca a mai prezis și sfârșitul comunismului și începutul unei ere mult mai rea, în care ororile vor fi și mai mari.

„Zdreanţa roșie, secera și ciocanul, steaua cu cinci colţuri o să dispară, dar va veni steaua cu șase colţuri, anarhia, și va fi vai și amar de lume (…) Asta va fi peste mulţi ani, și nouă, Dumnezeu nu ne va hărăzi să vedem acele vremi (…) Mie nu-mi va fi dat să văd, după sărbătoarea deșartă a victoriei, câţi dintre cei drepţi au mai rămas. Căci după această victorie deșartă, puţini dintre cei drepţi vor fi în picioare și la sărbătoare. Peste tot vor fi naimiţi (vânduţi dușmanului) și abia atunci va începe o noua luptă, fără jertfă de sânge, dar la fel de lungă ca și cea pe care am început-o noi acum!”

„Zdreanţa roșie”, adică comunismul a apus de mai bine de 20 de ani și a fost înlocuit cu capitalismul. Steaua cu șase colţuri este simbolul reprezentativ al masoneriei. În consecinţă, ei sunt cei care controlează acest capitalism și această pseudodemocraţie. Arsenie Boca s-a referit la perioada aceasta, în care avem neșansa să ne ducem existenţa.

Steaua cu 6 colturi este folosita in Masonerie si se găsește si in alte bine cunoscute ordine de tip secret. Într-o alta carte „The Second Mile” este scris „… steaua cu 6 colturi este unul din cele mai vechi si mai puternice simboluri”. Deoarece conţine semnul „666” este considerata a fi cel mai puternic simbol a lui Satan si este folosita de toţi vrăjitorii, magicienii, sataniștii, ocultiștii. Prima grupa de 6 este alcătuită din laturile triunghiului in aceeași direcţie cu acele de ceasornic, a doua grupa din laturile opuse acelor de ceasornic, iar ultima din părţile hexagonului din interior.

În acest fel, Arsenie Boca a făcut subtil legătura între capitalism și masonerie. De asemenea, tot părintele a insinuat, în mod indirect, că în prezent trăim timpurile conduse de Satan, iar instrumentele sale stau în societăţile oculte.

Interesant este că aceste timpuri nu vor ţine la infinit și după cum spunea și Arsenie Boca, va veni o vreme când lupta celor drepţi va începe. Chiar dacă o să dureze foarte mult timp, în cele din urmă, dreptatea și bunătatea va învinge și abia atunci oamenii pot spune că trăiesc liberi și fericiţi.

sursa: ziaresireviste.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate