Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

PROGNOZA METEO. Află când se răcoreşte vremea

in Articole

Vremea va continua să fie caniculară în următoarele zile, însă finalul de săptămână vine cu o uşoară răcorire a atmosferei.

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va fi călduroasă în aproape toată ţara, caniculară în sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, centrul şi sudul Moldovei şi în partea continentală a Dobrogei, unde indicele temperatură-umezeală ITU va atinge şi depăşi pragul critic de 80 de unitãţi, astfel încât disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales spre seară şi noaptea în regiunile vestice, nordice, precum şi în zonele de deal şi munte, unde pe arii restrânse se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor avea valori de la 27 de grade in Maramures, până la 39 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri, vremea se va menţine caniculară, iar disconfortul termic accentuat, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând să depăşească pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 37…38 de grade.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea caniculară va persista în Oltenia, Muntenia, centrul şi sudul Moldovei şi în partea continentală a Dobrogei, unde şi disconfortul termic va rămâne accentuat, în timp ce în celelalte regiuni, valorile termice vor scădea uşor faţă de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, îndeosebi după-amiaza şi noaptea, în centrul şi nord-estul teritoriului, precum şi în zonele de munte, unde, local, se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, ce pot lua şi aspect de vijelie. Izolat, cantităţile de apă vor fi însemnate şi va cădea grindină. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala, mai ales noaptea, pe arii restrânse şi la cote mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25…26 de grade în Maramureş şi nordul Moldovei şi 40 de grade, izolat, în sudul Munteniei.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va fi în continuare caniculară, joi, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Cerul senin în cursul zilei, se va înnora treptat spre sfârşitul intervalului, când vor fi condiţii pentru averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 38…39 de grade.

PROGNOZA METEO. Vineri, valorile termice vor marca o scădere faţă de intervalul precedent la nivelul întregii ţări, dar în regiunile sudice, în orele amiezii, vremea va fi în continuare călduroasă, izolat caniculară. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, la deal şi la munte, local în sud, centru şi est şi pe arii restrânse în rest. Izolat vor fi posibile cantităţi de apă mai însemnate şi căderi de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în nordul Moldovei şi 36 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri, valorile termice diurne vor marca o scădere, dar vremea se va menţine călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi vor fi condiţii pentru averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologie specifice perioadei în cea mai mare parte a ţării, la inceput, apoi vor creste, astfel încât vremea va deveni călduroasă, pe arii restrânse caniculară în zonele de câmpie din vestul şi sudul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului, când pe arii restrânse vor mai fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în zonele montane şi în Subcarpaţii Getici, apoi şi în nord-vest.

sursa

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate