PROGNOZA meteo pentru weekend! Schimbari climatice radicale

in Articole

Astăzi, vremea se va încãlzi în toate regiunile. Temperaturile maxime, predominant pozitive în regiunile intracarpatice până la 7-8 grade în Dealurile de Vest și negative in restul tarii pina spre -5 grade.

Astăzi, vremea se va încãlzi în toate regiunile. Temperaturile maxime, predominant pozitive in regiunile intracarpatice pina la 7-8 grade în Dealurile de Vest si negative in restul tarii pina spre -5 grade.

În regiunile vestice, nordice şi centrale cerul va fi mai mult noros şi vor fi precipitaţii mixte, ce vor determina, local şi temporar, depuneri de polei, iar în nord-vest se vor cumula local 20…25 l/mp.

La munte vor predomina ninsorile şi, mai ales pe creste, vântul va sufla tare si va viscoli su spulbera zapada.

În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros şi doar izolat, spre searã, vor fi precipitaţii mixte, în Oltenia şi nordul Moldovei. Intensificãri temporare ale vântului vor fi si pe litoral si în vestul teritoriului in special în sudul Banatului unde se vor depãşi, trecãtor, 70 km/h. În regiunile extracarpatice, dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã, asociatã izolat cu chiciură.

În Capitală, vremea se va încãlzi. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã şi chiciurã. Temperatura maximã va fi de -1…0 grade.

În regiunile intracarpatice vremea se incalzeste, temperatura urca peste zero grade : 1-2 grade in Transilvania si Maramures, 5 grade la Timisoara, Arad si Oradea si chiar 7-8 grade in zonele de deal. Cad precipitatii mixte si local se formeaza polei iar vintul are intensificari in vest, in special in sudul Banatului.

In sud, vreme in general frumoasa si in incalzire cu maxime de 0 grade la Drobeta, Giurgiu si Ploiesti, -1 grad la Craiova si 3 la Rm Vilcea si Tirgoviste.Spre seara se innoreaza in Oltenia si izolat vor fi precipitatii mixte.

Si in Dobrogea se incalzeste, temperatura ajunge la 2 grade la Tulcea si 5 la Constanta, cerul are innorari dar sunt si perioade insorite iar vintul se intensifica pe litoral.

In Moldova cerul este mai mult noros iar in partea de nord aregiunii spre seara izolat cad precipitatii mixte. Maximele sunt negative, in general intre -4 si 0 grade.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.