Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Proiectul Gabrielei Firea, privind transportul urban gratuit, prinde contur. Condițiile primarului

in Evenimente/Politic/Stiri online

Noul primar ales al Capitalei, Gabriela Firea, care a declarat că prioritățile ca edil vor fi introducerea transportului gratuit în București și ”revoluția în materie de trafic”, a revenit asupra subiectului și spune că transportul gratuit va putea fi introdus numai după modernizarea mașinilor de transport și îmbunătățirea condițiilor de călătorie. „Numai după ce ne vom asigura că avem suficiente autobuze, toate modernizate, toate curate, în toate să se asigure siguranța călătorului. Ca să nu se spună că am introdus gratuitate, dar serviciul a scăzut în calitate”, a declarat pentru presă, Gabriela Firea.

Gratuitatea transportului în București ar putea fi introdusă în anumite intervale orare, pentru a elimina înghesuiala orelor de vârf. De asemeni, noul edil al Capitalei a promis că va introduce 1000 de autobuze suplimentar și vor exista benzi speciale pentru transportul urban, taxiuri și ambulanțe.

Gabriela Firea se ghidează după alte capitale europene și dorește să aducă Bucureștiul la aceleași standarde. „E opțiunea mea. Din bugetul municipalității, dar fără să luam de la alte capitole. Rentabilizând activitatea acestei regii, care se transformă în foarte scurt timp în societate 100% a municipalității, pentru că așa e regulamentul UE și numai așa poate prelua întreaga structură și activitate de transport public”, a precizat Gabriela Firea.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate