bac

Propunere oficială de bacalaureat cu subiecte deja cunoscute

in Evenimente/Stiri online de

Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj propune ca de anul viitor să se elimine unele teme grele, iar subiectele de examen să fie cunoscute, în mare parte, de către liceeni. Astfel, ministrul educației spune că va putea crește semnificativ promovabilitatea examenului vieții.
„Aș vrea din ce în ce mai mult ca bacalaureatul să fie bazat pe niște teste deja dinainte cunoscute, în cantitate mare, elevii să fie pregătiți. Cred că spre acolo ar trebui să mergem”, a declarat ministrul Educaţiei la Slatina, citat de Agerpres.
O nouă reformă educațională propusă de Adrian Curaj este implementarea unor programe prin care elevii școlii gimnaziale să fie pregătiți în funcție de posibilitățile lor, în a urma un liceu sau o școală profesională.
„Eu cred că este important să le arătăm cum anume pot să se miște între liceu și profesională, între profesională și liceu, pentru că opțiunile se schimbă odată cu maturitatea”.
Anul trecut, doar 66,41% dintre cei înscriși au promovat bacalaureatul. Anul acesta, autoritățile așteaptă rezultate mult mai slabe, dat fiind faptul că la simulările de examen din iarnă, elevii au avut rezultate dezastruoase.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web