Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Protejează-ți familia de bolile provocate de dușmanii din pat. STOREPEDIA îți oferă soluțiile optime

in Articole/Comert/Evenimente/Sanatate

Cercetătorii de la spitalul St. Bartholomew din Londra au demonstrat că o treime din greutatea pernei și a pilotei este reprezentată de acarieni, vii sau morți, dejecțiile lor, bacterii și piele moartă. Dacă un adult poate fi mai rezistent, deși nu imun, la efectele nocive ale bacteriilor și acarienilor din pat, un copil va fi întotdeauna expus la îmbolnăvire prin contaminarea cu bacteria E.coli sau germeni care provoacă infecții respiratorii și urinare.

Confortul_de_acasa_-_-_banner_mare_860X369

Expertul biolog Arthur Tucker a făcut o afirmație care a pus pe gânduri o întreagă lume și a atras atenția asupra pericolului bacteriilor din pat, în special acarienii, numiți și dușmanii cu opt picioare dintre cearceafuri: „Oamenii pun o față de pernă care arată și miroase frumos, dar de fapt învelesc în ea ceva cu adevărat dăunător”. Acarienii au dimensiuni microscopice, se înmulțesc foarte repede și formează adevărate colonii, de ordinul miilor, pe tot ce înseamnă material textil: covoare, perdele, draperii și în special așternuturi. Se hrănesc cu resturi provenite din corpul nostru: fire de păr, resturi de unghii și de piele moartă.

8000004081_8000009812_2

Primele simptome ale unei alergii cauzate de bacteriile din pat sunt respirația zgomotoasă, strănutul, iritația ochilor și secreții nazale, acestea din urmă fiind prezente în tot restul anului, dar se manifestă mai intens în sezonul rece, dat fiind faptul că bacteriile preferă mediul călduros din casă și spațiul puțin aerisit. Studiile au confirmat că între 65% și 90% dintre cazurile de astm la copii și tineri sunt legate de sensibilitatea la acarieni.

8-4368_8-4084_1

Mai bine previi decât să tratezi!

Pentru a-ți proteja familia nu este suficientă curățenia și igienizarea casei și nici secretele bunicii, care scotea pilotele pe fereastră la aerisit, nu mai pot lupta cu neînvinsele bacterii. Soluția optimă, atestată de cercetători, este fără îndoială folosirea pernelor și a pilotelor hipoalergenice. STOREPEDIA îți oferă produsele antialergice din gama Empero cu suprafața matlasată și țesături din microfibră, rezistente la microbi și murdărie. Microfibra nu doar asigură viață îndelungată pernelor și pilotelor, acestea prin fibrele aglomerate oferă o ventilație excelentă împiedicând înmulțirea bacteriilor sau a micro-organismelor cum sunt acarienii. Pentru un confort maxim poți opta pentru pilote cu puf și pene de gâscă, calitate de neegalat. De asemeni, asigură reținerea căldurii, absoarbe umezeala și protejează împotriva bacteriilor. Totul pentru un somn odihnitor și lipsit de grija dăunătorilor, la un click distanță pe STOREPEDIA.

8-9814

8-9743

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate