femen

Protest topless la Paris

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Ca în fiecare an de 1 Mai, oamenii politici din extrema dreptă franceză organizează un eveniment de reculegere în fața statuii Ioana d’Arc, moment dedicat Zilei Muncii. Anul acesta tăcerea a fost ruptă de câteva femei membre FEMEN, organizație feministă radicală.

Doamnele, pe jumătate îmbrăcate au venit înarmate cu șampanii gigant, pe care le-au turnat peste politicieni. Imediat forțele de ordine au intervenit și le-au arestat.

Organizația FEMEN luptă pentru drepturile femeilor și s-a făcut cunoscută prin proteste inedite, în care militantele șochează prin agresivitate și ținuta aproape inexistentă. Unul dintre protestele cele mai recente a fost în luna ianuarie, când un grup de militante FEMEN și-au arătat sânii președintelui iranian Hassan Rouhani, manifestându-se astfel împotriva vizitei lui la Paris.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web