Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Proteste după Paște, ale funcționarilor publici nemulțumiți de conținutul și modul în care a fost elaborată legea salarizării

in Articole/Diverse/Stiri online

Coaliția de guvernare PSD-ALDE va semna astăzi proiectul legii salarizării unitare care va ajunge săptămâna viitoare în Parlament, pentru a primi votul final.
Funcționării publici susțin că odată cu aplicarea legii va avea loc o reîncadrare pentru tot personalul din administrația publică și că multe venituri vor scădea.
Sindicaliștii transmit:”Având în vedere că proiectul legii salarizării prevede evaluarea posturilor din administrația publică în vederea stabilirii salariilor de bază aferente acestora urmată de reîncadrarea personalului pe posturi( art 35 din proiect); ignorarea, în construcția legii, a Deciziei CCR 794/2016, identificând un maxim al salariului mai mic decât cel aflat astăzi în plată, scoaterea asistenței sociale din familia ocupațională administrație pentru a nu fi reper în mărirea salariilor angajaților din UAT-uri și Consiliile județene, refuzul de a introduce în proiectul legii salarizării a unui articol conform căruia nimeni nu va suferi o diminuare salarială și culminând cu discuțiile contradictorii avute cu Ministrul Muncii asupra diminuărilor salariale în familia ocupațională-administrație, vă informăm că organizația noastră, SNFP, va demara acțiunile de protest imediat după sărbătorile pascale„.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate