Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

„Provocarea Focului”. O noua „moda” a adolescentilor face ravagii pe internet

in Diverse

O nouă modă de-a dreptul şocantă a luat naştere în Statele Unite şi există temeri că în cele din urmă se va propaga în rândul adolescenţilor din toată lumea.

Este vorba despre o provocare periculoasă, mai precis tinerii îşi dau singuri foc, se filmează, apoi postează filmuleţele pe reţelele de socializare şi aşteaptă să fie felicitaţi.

provocarea focului

„Provocarea Focului” a crescut îngrijorător de mult în popularitate, în ultimele săptămâni, zeci de videoclipuri cu tineri care se autoincendiază apărând pe Internet.

Provocarea urmează altor jocuri periculoase, precum Neknominate (consumul de alcool în ipostaze cât mai periculoase sau dezgustătoare) sau urinatul în propria gură, „jocuri” în urma cărora foarte mulţi tineri dornici să iasă în evidenţă au fost răniţi.

Jocul presupune ca amatorii să se stropească cu lichid inflamabil, să-şi dea foc, iar apoi, înainte ca flăcările să pună stăpânire pe ei, să intre într-o cadă cu apă sau să se arunce într-o piscină. Toată activitatea este filmată de prieteni şi popularizată prin intermediul site-urilor de socializare.   Victimele nebuniei nu au întârziat să apară. Mulţi copiii şi adolescenţi au suferit arsuri grave, în timp ce un băiat în vârstă de 15 ani din Statele Unite a murit ars de viu.   Fenomenul a pus pe jar părinţii şi autorităţile, care nu ştiu ce să facă să „stingă‟ valva creată în jurul periculoasei metode de distracţie. La cererea acestora, Facebook a şters videoclipurile în care era îndeplinită provocarea, însă pe YouTube multe din ele sunt încă accesibile, potrivit publicaţiei „Daily Mail‟.    „Este un joc stupid şi periculos. Amatorii ajung să se rănească, iar focul se poate răspândi cu uşurinţă prin casă, viaţa celorlalţi fiind pusă, de asemenea, în pericol‟, a declarat un angajat al Brigăzii Londoneze de Pompieri.

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web