Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Publicitatea si reclama comerciala

in Comert

Grafica publicitara si reclama vizuala frizeaza designul, iar publicitatea si reclama comerciala sunt mai ample si mai integrate in viziunea marketing. Publicitatea si reclama sunt asemanatoare, ele propaga informatii cu scopul de a influienta oamenii in finalitatea cumpararii produselor respective. Publicitatea insa poate contine comunicari, prezentari sau informatii ce poate viza si schimburi de adrese, proprietati, oferte de serviciu.

 

 
O caracteristica a artei publicitare ar fi modul in care ea trebuie sa isi pastreze interesul in conditiile repetitivitatii. Panotajele, presa, radioul, cinematograful, televiziunea si internetul sunt vectorii predilecti ai publicitatii si reclamei.

 

 
Reclama si-a arogat ca scopuri principale: informarea potentialilor cumparatori, instruirea privind modurile rationale de folosire, intrebuintare – exploatare, consumare; indrumarea gustului estetic al populatiei, informarea asupra modalitatilor de procurare a produselor.

 

 
Toate formele de reclama si publicitate lucreaza cu idei si cuvinte cheie. Alegerea numelui este o arta in sine, traditional acesta trebuind sa tina cont de: legatura cu produsul, realizarea unei caracterizari succinte, pronuntare si memorare facile, reflectarea contextualismului, semnificatie si proprietati comerciale.

 

 
Reclama si publicitatea sunt decisive, ca si designul, pentru diferentierea si individualizarea produselor din cadrul unei clase.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Comert

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate