cotlet-de-porc-la-cuptor-cu-legume

PULPĂ DE PORC LA CUPTOR

in Retete de

Ingrediente

1,5 kg de pulpă de porc împănată; 100 g unt; 2 linguri miere; 2-3 crenguţe de cimbru; 500 g ceapă albă; 2 linguri ulei; sare; piper.

Ceapa se taie peştisori, se amestecă cu ulei, sare şi piper şi se aşterne un pat în tava de copt. Carnea se frecă bine cu sare şi piper, se acoperă apoi cu unt şi se presară cu cimbru. Se aşază peste ceapă şi se lasă la cuptor pentru 50 de minute. Se scoate, se unge cu miere şi se mai lasă 10 minute la cuptor.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Retete

curcan-la-cuptor-580x400

CURCAN LA TAVĂ

Ingrediente 1 piept mare de curcan; cimbru; rozmarin; 4-5 linguri muştar; ulei
cotlete-de-vitel-pane-1

COTLETE DE VIŢEL

Ingrediente 8 cotlete de viţel netăiate; 10 boabe ienupăr; 4 linguri ulei;
Close
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web