Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Raluca Turcan: Tăriceanu va decima ALDE

in Articole/Centru Media/Evenimente/Politic/Stiri online

   Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirmă că liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu îşi va decima partidul şi că în Guvern există o „degringoladă”, informează pnl.ro.

  „Tăriceanu are un singur interes, al lui personal, şi încetul cu încetul îşi va decima partidul dacă nu se va conforma cu ceea ce îşi doreşte domnia sa personal. Constat cu îngrijorare degringolada din Guvern. Este o situaţie fără precedent ca un partid care a câştigat 45% şi a format o majoritate cu peste 50% în Parlamentul României, la doar câteva luni, să se afle într-o stare de lipsă de credibilitate acută, ceea ce descurajează investitorii actuali şi pe cei care ar dori să vină în România”, a spus Raluca Turcan, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL. Ea a mai susţinut că este o problemă de timp până când Executivul se va confrunta cu o gravă problemă de susţinere.

   „Pe mine mă îngrijorează, ca om politic, toată această stare de fapt pentru că românii se uită cu speranţă, indiferent cum se numeşte partidul care se află la guvernare. Ei aşteaptă ceva de la cei care decid. Or, când aştepţi ceva, vrei ca ei să nu se uite întâi cum să-şi albească dosarele, ci cum să îşi ofere locuri de muncă mai bine plătite. Vor ca legile pe care le dau să fie în interes public, şi nu în interes politic al unei clientele favorizate. Actualul Guvern este într-o degringoladă totală, cred că e o chestiune de timp până când se va confrunta cu o gravă problemă de susţinere politică, pentru că mulţi din interior vor continua să îi arunce peste bord pe decidenţii care îi sfidează”, a adăugat liderul PNL. (foto.pnl.ro)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate