Refugiatii care au comis sute de atacuri in Germania s-au dat drept TIGANI ROMANI ca sa scape. Iata care a fost razbunarea CRUNTA a germanilor

in Extern de

Germania fierbe de două săptămâni, după ce opinia publică a aflat șocată de sutele de atacuri și agresiuni sexuale înfăptuite de refugiații și/sau imigranți. Răbdarea germanilor a început să se stingă, odată cu trecerea timpului, mai ales că tot mai multe femei vin la secțiile de poliție și mărturisesc rușinea pățită la cumpăna dintre ani.

loading...
Frustrarea germanilor a dat naștere unor grupuri foarte violente, prin care nemții își fac dreptate fără să mai aștepte verdictul autorităților. Astfel, doi israelieni, în vârstă de 25 și 26 de ani, au fost atacați de șase bărbați îmbrăcați în negru la o adunare antiimigrație, la Dresda.
La o demonstrație similară la Duisburg, doi suspecți au atacat și au rănit un tânăr de 18 ani, cetățean german, culmea, dar cu pielea de culoare închisă. Cei doi suspecți au fost reținuți ulterior. De asemenea, trei persoane au fost atacate la Koln de un grup de șase bărbați, victimele suferind răni în zona feței, însă doi dintre ei ar fi strigat: “rumano, rumano” către agresorii germani, sperând să fie luați drept țigani români și să scape de furia nemților.
Din păcate pentru ei, nu și-au ales bine rasa, pentru că agresorii parcă au început să-i bată și mai tare. Oricum, spun martorii, nu prea le păsa respectivilor de apartenența rasială a victimelor, ei doreau răzbunare pentru femeile violate sau abuzate.
Numai la Koln au fost depuse 653 de plângeri la poliție, determinându-i pe polițiști să ceară măsuri de securitate sporită, expulzarea solicitanților de azil care au comis infracțiuni și reducerea fluxului migratoriu.

Sursa: stirile.rol.ro

loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Extern

Daţi-ne un "LIKE":Ne urmaresti deja? Poti inchide aici
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web

loading...