regele-abdallah-al-iordaniei-i-a-cerut-lui-bashar-al-assad-sa-paraseasca-puterea-2595469

Regele Abdullah al Iordaniei: Lupta impotriva Statului Islamic o sa declanseze al Treilea Razboi Mondial

in Extern de

Regele Abdullah al Iordaniei a afirmat în discursul pe care l-a ținut la ONU că lupta împotriva Statului Islamic echivalează cu declanşarea celui de-al Treilea Război Mondial.

regele-abdallah-al-iordaniei-i-a-cerut-lui-bashar-al-assad-sa-paraseasca-puterea-2595469

Regele Abdallah a vorbit, luni, la tribuna ONU, în faţa Adunării Generale, despre Statul Islamic care se extinde tot mai mult în Orientul Mijlociu făcând referire specială la Siria – ţara cea mai afectată în prezent de atacurile şi crimele islamiştilor extremişti din gruparea jihadistă SI care trimit zeci de mii de imigranţi în ţări din Europa scrie dcnews.ro

Nu în ultimul rând, regele iordanian a abordat şi situaţia din Ierusalim, dar și alte probleme din întreaga lume, scrie breibart.com.

În discursul său, Abdallah a avertizat că viitorul este ameninţat de “impostorii Islamului care operează la nivel global în ziua de astăzi”.

“Aceste bande folosesc suspiciunea şi ignoranţa pentru a-şi extinde puterea şi, mai rău, acţionează cu mâinile goale pentru a distorsiona lumea lui Dumnezeu, pentru a-şi justifica propriile lor crime”, a avertizat regele.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Extern

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web