Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ Craiova a depozitat oseminte umane într-o groapa de gunoi din partea de vest a Parcului Tineretului

in Articole/Diverse/Stiri online

Trăim într-o lume în care a dispărut respectul oamenilor vii pentru alți oameni vii, dar faptul că s-a ajuns să nu mai fie respecți nici morții, arată lipsa de moralitate a semenilor noștri.
Ieri, la Craiova, o descoperire șocantă a fost făcută de mai multe persoane care în jurul orei 16 se aflau în zona de vest a Parcului Tineretului și care au văzut că pe terenul RAADPFL Craiova din Pepiniera Dendrologică, sunt aruncate mai multe resturi de sicrie și oseminte umane printre moloz, resturi vegetale și menajere. Acest fapt, a scos la iveală faptul că RAADPFL a trasformat o zonă verde într-o groapă de gunoi.

Polițiștii craioveni au fost sesizați de cei care au făcut descoperirea și au început cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care au ajuns în zona respectivă fragementele de oase și bucățile de coșciuge.
Toate aceste resturi se aflau într-un stadiu avansat de putrefacție și de degradare.
Din primele verificări s-a stabilit că RAADPFL Craiova a depozitat provizoriu aceste reziduri. Poliția a contactat reprezentanții RAADPFL Craiova pentru a fi puse la dispoziția oamenilor legii a documentelor în baza cărora s-a făcut depozitarea resturilor macabre în zona respectivă. Cercetările continuă, dar fapta aceasta rămâne ca o pată pe obrazul celor care au făcut acest sacrilegiu.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web