8+modele+moderne+de+lampi_11555

Relaxare si iluminare. Lumina din casa va poate influenta sanatatea!

in Diverse de

Lumina din casa dumneavoastra influenteaza atmosfera din casa si, automat, starea dumneavoastra de spirit. Iata cateva sfaturi utile pentru un confort si o stare de bine:

In camera de zi instalati comutatoare care permit obtinerea unei lumini mai intense sau mai slabe, in functie de dispozitia dumneavoastra. Oftalmologii ne sfatuiesc sa nu ne uitam la televizor in intuneric complet, deoarece ochii vor obosi pea tare. Veiozele creeaza o atmosfera intima, iar cele cu abajururi opace in culori inchise transmit un sentiment de pace si liniste.

In bucatarie sau la birou aveti nevoie de o lumina intensa ca sa fiti atent la ceea ce faceti si sa va protejati ochii, deoarece lumina slaba ii oboseste. Instalati reflectoare care dirijeaza lumina catre anumite zone ale incaperii destinate diverselor activitati sau instalati lampi cu brate flexibile. Folositi abajururi opace pentru a reduce intensitatea luminii.

In dormitor e de preferat o lumina mai slaba. Folositi comutatoare care va permit sa mariti intensitatea atunci cand aveti nevoie de o lumina mai puternica, de exemplu cand vreti sa cititi in pat sau sa va machiati.

loading...

Ultimile din Diverse

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web