Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Remedii naturale împotriva febrei

in Educational/Sanatate

febra-copii_4

Mijloacele nutriţionale ajută sistemul imunitar să lupte

Nutriţioniştii afirmă că febra este un indiciu al faptului că sistemul imunitar nu funcţionează corect şi că sistemul digestiv nu reuşeşte să absoarbă hrana necesară. Ei sugerează că aceast impediment se poate corecta dacă:

– se renunţă la cafea, zahăr rafinat şi, pentru o lună să se consume multe lactate

– unii dintre suferinzii de febră cauzată de alergii este bine să renunţe şi la produsele făinoase

– se sporeşte aportul de calciu din alimente cum sunt vegetalele cu frunze vede închis, iaurt şi lapte de soia

– se consumă mult usturoi

– creşte aportul de vitamina C, având în vedere că aceasta are proprietăţi antihistaminice

– se ia în fiecare zi o linguriţă de miere, înainte ca febra să apară deoarece aceasta poate cu adevărat să reducă simptomele neplăcute

Procedeele homeopate sunt total nepericuloase şi deosebit de eficiente

Tratamentele homeopate pentru febră sunt foarte eficiente dacă le începeţi încă în timpul iernii, când simptomele nu sunt evidente.

Cele mai bune sunt: Euphrasia, Nux Vomica, Allium Cepa, Gelsemium, Pulsatilla, care vă vor ajuta să reduceţi, sau chiar să eliminaţi, simptomele neplăcute. În orice caz,  cercetările au demonstrat că se poate realiza o rată de vindecare de 25% prin metode convenţionale comparativ cu 75% pentru cei care consultă un homeopat.

Homeopatia are avantajul că va trata omul ca întreg şi va funcţiona şi pentru cei hipersensibili la polen.

Deci, dacă suferiţi de alergii care cauzează febra mare de ce să petreceţi lunile de vară închişi în casă? Încercaţi unul din tratamentele alternative sugerate mai sus. Ele sunt nepericuloase şi, în multe cazuri, dau rezultate evidente.

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Educational

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate