Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Remedii naturale impotriva varicelei

in Sanatate

Este o boală a copilăriei de obicei benignă care este contagioasă. Se va trata în spitalele de specialitate. Este însoţită de febră şi este caracterizată printr-o erupţie cutanată cu vezicula care conţin un lichid seros. Apare în mai multe pusee. În general varicela nu necesită tratamente locale pentru vindecarea erupţiei pielii. Se vindecă de la sine fără nici un tratament în 15 zile, fără urmări, decât în cazurile când nu se respectă igiena şi rănile se infectează, în rest nici un pericol. Copiii debili sau cei cu imunitatea foarte scăzută mai pot beneficia de un vaccin împotriva varicelei. Se pot folosi următoarele plante medicinale: anin, coada şoricelului, gălbenele, stejar.

Modul de folosire al plantelor medicinale:

Cel mult se vor face băi locale sau generale cu una din următoarele plante medicinale: anin (coajă), coada şoricelului, gălbenele, stejar (coajă).

În mod normal se pun 50 g plante la 5 litri de apă apoi se fierb timp de 5 minute, se strecoară în cadă. Sunt foarte bune aceste băi pentru că ajută la dispariţia mâncărimii care poate fi uneori prezentă.

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Sanatate

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web