Remedii naturiste pentru alcoolism

in Educational/Sanatate

consum-alcool

Pe întreaga reţea de meridiane sunt 800 puncte care pot fi stimulate prin manevre de dispersie efectuate cu vârful degetului, fie de tonifiere efectuate cu unghia. În cazul alcoolicilor se recomandă punctele: colţul peştelui situat pe palmă la baza degetului mare – tonifiere; valea adunării situat la o măsură (grosimea degetului mare) deasupra urechii – tonifiere. Se mai recomandă strângerea puternică a vârfului nasului sau apăsare puternică cu unghia în şanţul de deasupra nasului sau masaj tonifiant în jurul ombilicului.

Tratamentul prin presopunctură poate fi asociat cu cristaloterapia Se face automasaj zilnic la o lăţime de palmă deasupra urechilor şi se poartă un medalion de ametist la gât. Ametistul dezvoltă înţelepciunea şi înţelegerea superioară, având un efect calmant pentru persoanele epuizate de muncă, stresate sau dezechilibrate psihic. Este piatra ideală pentru ameliorarea stărilor de tensiune, eliminând anxietăţile. Culoarea violet a ametistului este compusă din albastru care linişteşte şi roşu care reprezintă acţiunea. De aceea, ametistul este numit piatra sufletului, deoarece vindecă acest nivel al existenţei. Ametistul este cu atât mai valoros cu cât este mai clar şi mai închis la culoare.

O altă metodă de ameliorare sau de vindecare a alcoolismului este autosugestia Deoarece adevărata cauză a unei boli se află în mintea umană, o altă metodă de ameliorare sau vindecare a alcoolismului este autosugestia. Alcoolicul are o personalitate complexă, sensibilitatea sa excesivă determinând adevărate crize de neadaptare, care au ca rezultat refugiul în alcool sau alte droguri, fuga din faţa realităţii. Treptat, i se pare că toată lumea s-a coalizat împotriva lui, fuge de oameni, se izolează şi se afundă în negura băuturii

Subconştientul formează şi elimină obişnuinţele Subconştientul formează obişnuinţele, deci tot el le poate elimina. Dacă dorinţa de a se elibera de viciu este foarte mare, vindecarea este certă. Refugierea în natură, relaxarea, cultivarea încrederii că orice problemă are o rezolvare, că singura piedică este lipsa de încredere în forţele proprii, că spusele altora nu-l pot afecta decât prin intermediul propriilor gânduri sunt tot atâtea căi de rezolvare a problemei. Dar trebuie să vrea, să înţeleagă că poate. Credinţa este dorinţa ajunsă obsesie. Când teama închide poarta de acces la subconştient, doar credinţa nezdruncinată în Dumnezeu o va deschide din nou. Şi rugăciunea, numită sacroterapie.

Ca antidot împotriva alcoolismului se poate folosi şi mierea de albine Medicii au socotit că înclinaţia exagerată spre consumul de alcool este semnul lipsei de potasiu din organism. Medicina populară a stabilit o metodă de dezintoxicare a alcoolicilor. Mierea, conţinând mult potasiu, contracarează setea de alcool şi ajută la procesul de dezalcoolizare. Se administrează 6 linguriţe miere din 30 în 30min.de 3ori dimineaţa, apoi după fiecare masă câte 4 linguriţe, o săptămână. Se continuă apoi cu 2 linguriţe dimineaţa o lună. De fapt, cam toţi ştim că băutura exclude dulciurile, iar cui îi plac dulciurile, nu-i prea place băutura.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*