Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Remedii simple si naturale in tratarea afectiunilor urechilor

in Sanatate

Ceara din urechi se curăţă cu un băţ de chibrit cu vată înfăşurat pe el. Pentru a ajuta cu o seară înainte se va picura în ureche ulei de parafină călduţ. Se astupă cu un tampon de vată şi a doua zi dimineaţa se curăţă cu un chibrit cu vată.

Daca suderi de dureri de urechi fără inflamaţie încălzeşte ceapă tăiată fin pusă într-o pânză şi se aplică peste urechea care doare sau poti folosi un cartof ras încălzit şi introdus într-un săculeţ de pânză care se leagă peste noapte la ureche.

Inflamarea pavilionului urechii- se spală cu ceaiuri din plante şi se pune unguent de propolis fiind cel mai util.

Înţepături şi junghiuri în ureche- se picură în ureche ceai de pătlagină sau traista ciobanului călduţ (să nu ardă ci la temperatura corpului).

Ţiuituri în urechi- cel mai eficient este să se amestece propolis tinctură cu ulei de măsline în părţi egale. Se agită bine, se încălzeşte pe baie de apă la temperatura corpului apoi se umezeşte o bucată de tifon în soluţie şi se lasă peste noapte.

La fel se poate introduce suc obţinut din bulb de ceapă roşie. Se pun 2-3 picături în fiecare ureche de 2 ori pe zi, perioade lungi de timp.

Se va căuta cauza care produce acestea şi în special se va reface circulaţia pentru că în majoritatea cazurilor este vorba tocmai despre circulaţia periferică deficitară care poate produce şi acest simptom neplăcut, dar poate fi şi altă cauză: tensiunea prea mare, etc.

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate