Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Renault a depus actele pentru obținerea drepturilor asupra mărcii Moskvitch

in Stiri online

Moskvich
Renault a inițiat o procedură în Rusia pentru obținerea mărcii Moskvitch. Informațiile vin din partea AFP. 
„Am depus la Rospatent (Agenția federală rusă responsabilă cu proprietatea intelectuală) documentele necesare pentru a obține drepturile asupra acestei mărci”, a declarat un purtător de cuvânt Renault. Pentru moment, nu știm care sunt planurile francezilor, însă nu este exclus să vedem o renaștere a mărcii din Rusia.
În 1947, o uzină situată în apropierea Moscovei, a demarat producția Moskvitch. Până la finalul anilor ’90 acesta devenise cel mai mare constructor sovietic de automobile.
În 2001, uzina a încetat să funcționeze, iar în 2006 a fost declarată în stare de familment.
Dar Renault, nu este la primul contact de acest gen cu Moskvitch. În anii ’60, în uzina din Vilvorde, Belgia, Renault asambla modele Moskvitch, iar în anii ’90, francezii voiau să ajute la modernizarea uzinei de lângă Moscova.
Acordul nu a fost niciodată finalizat, iar pe o parte din terenul vechii uzine, grupul francez și-a construit propria uzină de asamblare.[auto-bild]

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate