tractoare

Rețea de hoți de tractoare în Timișoara

in Evenimente/Stiri online de

Procurorii DIICOT din Timişoara, în colaborarea cu autoritățile din Franța, fac cercetări privind activitatea unui grup infracțional din Timișoara care se ocupa cu sustragerea de utilaje agricole din Europa și pe care ulterior le vindeau în România.

Prejudiciul în acest caz este estimat la un milion de euro, 17 persoane sunt suspectate de procurorii DIICOT din Timișoara, iar 30 de percheziții fiind în desfășurare la această oră.

În cursul anului 2015 mai multe persoane de cetăţenie română din judeţele Timiş şi Alba au constituit un grup infracţional organizat având drept scop furtul de utilaje agricole – în special tractoare de mari dimensiuni – de pe teritoriul statelor UE, în dauna unor societăţi comerciale având ca obiect de activitate vânzarea unor asemenea vehicule, bunurile sustrase fiind ulterior aduse pe teritoriul României şi vândute la o valoare modică„, se arată într-un comunicat DIICOT.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web