Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

REVOLTĂTOR! Un bătrân și-a legat câinele de șinele unei căi ferate pentru ca acesta să fie călcat de un tren! Cazul bătrânului care a dat dovadă de o cruzime fără margini!

in Stiri online

Acest caz incredibil a avut loc în județul Neamț, iar bărbatul din poze a fost surprins de către câțiva trecători pe lângă calea ferată, care au observat ce făcea respectivul.

Persoana în cauză se săturase de animalul său, iar ca metodă de a scăpa de câine, s-a gândit să-l lege de șinele unei căi ferate pentru ca acesta ulterior să fie călcat de un tren.

A venit pregătit cu un lanț special foarte puternic, pe care câinele nu era în stare să-l smulgă. Totul s-a petrecut în una din comunele județului, mai exact comuna Podoleni.

În timp ce bărbatul lega lanțul, câțiva trecători au văzut ce are de gând să facă această persoană, s-au alarmat și au salvat bietul câine din mâinile bărbatului.

Din fericire acest caz nu s-a finisat cu moartea câinelui, doar datorită oamenilor care au venit în grabă să elibereze animalul.

Aceste fotografii au fost postate pe una din rețelele de socializare, în care se poate observa cazul sfâșietor prin care trece acest animal nevinovat.

Imaginile au devenit virale, după ce mai multă lume l-a cunoscut pe bărbatul fără inimă, ce a ales să-și pună propriul câine într-o astfel de capcană, iar comentariile erau doar negative în adresa acestui om.

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web