vin rosu

Revoltător! Un copil a ajuns la spital în comă alcoolică după ce vecinul l-a obligat să bea pentru propriul amuzament

in Evenimente/Stiri online de

Un copil de 11 ani, din Vaslui, a ajuns la spital în stare gravă, intoxicat cu alcool, după ce un vecin l-a obligat să bea vin amestecat cu scrum de țigară. „Cu o puternică halenă etilenică, cu amețeli, cu grețuri și cu vărsături. A mers la un vecin unde a consumat un pahar de vin amestecat, din declarațiile mamei, cu scrum de țigară.”, a declarat, potrivit ProTv, Dr. Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județeană Vaslui.

Copilul a povestit medicilor că vecinul său l-a obligat să bea cinci pahare de vin, ca să se distreze. Mama minorului spune că relația rea cu vecinul în cauză durează de mai mult timp și a amenințat-o că i-a pus gând rău.”L-a închis în ogradă și i-a spus că dacă nu bea vin, îl bate. A spus demult că mă desparte de copii, are ciuda pe mine că mă duc la serviciu și iau bani și pe copii”, a declarat Elena Zeru, mama copilului, care mai are în plasament doi nepoți.

Vecinul acuzat susține că băiatul a băut alcool pe ascuns, ba mai mult, chiar l-a avertizat pe acesta că nu trebuie să bea vin pentru că este mic. Protecția Copilului a deschis o anchetă în acest caz, iar mama copilului spune că își va reclama vecinul la poliție.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web