romanca-spania

Româncă, victimă a traficului de carne vie, trăiește în pragul nebuniei într-o baracă improvizată la marginea Madridului. Reacția fratelui: ”Sper să mori și tu, să scap și de tine”. VIDEO

in Articole de

Un alt caz năucitor iese la suprafață după ce jurnaliștii de la Sinfiltros au găsit o româncă trăind într-o baracă improvizată pe câmpul de la marginea orașului Madrid, Spania. Femeia susține că este victima traficului de carne vie, nu are pe nimeni, continuă să se prostitueze pentru că nu dispune de altă soluție pentru a-și câștiga traiul de zi cu zi, a fost repudiată de familie și din când în când se automutilează.

”Ne asigură că mizeria din Spania este mai bună decât ceea ce poate găsi în țara sa”. Astfel începe reportajul Sinfiltros care are ca protagonistă o româncă pe nume Mîndroc Carmen Claudia. Femeia dezvăluie că a ajuns în Spania pentru a munci, dar a aflat că de fapt a fost vândută de la un proxenet la altul și plasată în cele din urmă într-un club de noapte din Segovia, unde a fost obligată să își vândă trupul.

Imediat ce a înțeles că românca este obligată să se prostitueze, patronul clubului a decis să o salveze pe Carmen. ”Aici lucrează doar fete care nu sunt forțate să facă asta”, i-a spus bărbatul româncei care a ajutat-o să fugă de traficanți.

Ajunsă pe străzi, fără bani și necunoscând pe nimeni, Carmen și-a improvizat o baracă pe câmp. Aici spune ea ”acasă” după ce a fost repudiată de fratele său, unica persoană care o mai are din familia sa. ”Nu am tată, nu am mamă, am doar un frate, dar pe el nu îl interesează. Mi-a spus <Sper să mori și tu, să scap și de tine>”, mărturisește femeia cu lacrimi în ochi.

Mîndroc Carmen Claudia continuă să se prostitueze, pentru că doar așa spune ea, își poate câștiga pâinea de zi cu zi. Mai mult decât atât, consumă alcool și mărturisește că uneori se automutilează din cauza depresiei. Crede în Dumnezeu și are speranță că într-o zi i se va schimba complet viața.

 

sursa foto/video: sinfiltros.com

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

mama-5610

EXTIRPARE DE AMIGDALE

Un chirurg vizitează o tânără blondă după operație. Ea era trează, așa
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web