prostitutie

Româncele noastre protagonistele unui reportaj-serial de prostituție în Spania. ”Sclavele”-reportajul cu iz de telenovelă după modelul SkyNews

in Evenimente/Stiri online de

Unul dintre cele mai apreciate posturi tv din Spania, Cuatro, prezintă un reportaj-serial intitulat ”Sclavele” care relatează poveștile unor tinere torturate și obligate să se prostitueze. Principalele personaje sunt românce și fiecare dintre ele vine cu o poveste incredibilă, poveste care se pretinde a fi reală.

”Irina face parte dintr-o familie de clasă medie din Constanța. Mai are trei frați și deși de la vârstă tânără ea a fost independentă și a muncit ca agent imobiliar, când a venit criza, ea s-a văzut nevoită să își vândă duplexul pentru a supraviețui. De asemenea, a început să aibă probleme grave de sănătate”, relatează jurnaliștii de la Cuatro, începutul poveștii Irinei, o tânără răpită de mafia din România și obligată să se prostitueze în Spania.irina.png2
Potrivit postului tv, Irina a fost răpită de Adrian, un român proxenet, chiar pe meleagurile noastre, bărbatul pretinzând că este un posibil cumpărător al casei tinerei și astfel a ajuns Irina să fie sechestrată și amenințată cu pistolul. Ajunsă în Spania, tânăra a fost obligată să se prostitueze, iar primul său client a plătit servicii de 4 ore. ”A plătit 4 ore. Când s-a dezbrăcat, m-am speriat pentru că era prea dotat. Deși mă durea, bărbatului nu i-a păsat. Era foarte sălbatic. Am leșinat”, spune Irina în cadrul reportajului, care adaugă că suferit un preinfarct, imediat după ce a întreținut relații cu primul său client.irina
Potrivit reportajului, salvarea Irinei a fost un client spaniol, notar de meserie, care a ascultat povestea tinerei și s-a oferit să o ajute, ba chiar să îi cumpere bilete de avion pentru a se întoarce acasă. După ce pune la punct detaliile planului de scăpare cu notarul, Irina profită de un moment de neatenție al celei care o păzea, Nicoleta, românca responsabilă de prostituate, și fuge. Ajunsă în România, Irina este respinsă de familie și se întoarce în Spania pentru a reclama proxeneții.

A depus plângere la Poliție, iar rețeaua de proxeneți români a fost destructurată de autoritățile spaniole. Irina a rămas în Spania, are un serviciu decent și a găsit și dragostea pe aceste tărâmuri.

Dincolo de realitatea crudă a femeilor obligate să se prostitueze, povestea prezentată de jurnaliștii spanioli are iz de telenovelă, inspirată parcă din modelul britanic SkyNews, cu actori plătiți și bile negre românești. Nu excludem nici adevărul, însă profilul proxenetului român arată că infractorii din domeniu nu răpesc agenți imobiliari de pe străzi. De asemenea, reîntoarcerea tinerei în Spania pare mai mult inspirată din filmele dramatice, unde o tânără batjocorită pune la cale un plan de răzbunare și apoi bineînțeles, totul se termină cu un happy-end.

Nu este unicul caz. Multe românce sunt protagonistele reportajelor din Spania și niciunul nu vorbește despre Maria Elisa Pălimaru, spre exemplu, românca de 18 ani care crește un copil și a obținut performanța unui 10 la examenul de Bacalaureat, sau de ENTy, invenția românească din domeniul medicinei, premiată la scară mondială.

Prezentarea cazurilor pe site-ul oficial al postului tv arată astfel:

caz irina cuatro

caz andrea cuatro
Pentru că nu excludem adevărul, dar aproape suntem siguri că în cazul reportajului Cuatro viața s-a transformat în telenovelă, CYD.RO a contactat reprezentanții postului de televiziune Cuatro pentru a cere mai multe detalii, însă până la publicarea acestui material nu am primit un răspuns.

sursă foro: captură Cuatro

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web