România a mai cucerit trei medalii la la Cupa Mondială de gimnastică de la Doha

in Sport

România a mai cucerit trei medalii la la Cupa Mondială de gimnastică de la Doha: Laura Jurca a cucerit medalia de argint la sol, Diana Bulimar a câştigat bronzul la bârnă, iar Andrei Muntean a ocupat locul al treilea la paralele, potrivit tvr.ro.

medalii-pentru-România-la-Cupa-Mondială-de-gimnastică

Laura Jurca s-a clasat a doua la sol, cu 13,800 de puncte, într-un concurs în care s-au impus elveţiancele Giulia Steingruber (14,555) şi Ilaria Kaeslin (13,750).

La rândul său, Diana Bulimar a încheiat pe locul al treilea concursul de la bârnă (14,025), în urma vietnamezei Thi Ha Thanh Phan (14,250) şi a elveţiencei Steingruber (14,125 p). La acest aparat, Laura Jurca a terminat a patra (13,425).

Andrei Muntean, care a evoluat în trei finale la Doha, a ocupat locul al treilea la paralele (15,550), într-o întecere câştigată de azerul Oleg Stepko (15,750), în timp ce pe locul al doilea s-a clasat columbianul Jossimar O. Calvo (15,725). Marius Berbecar a încheiat pe ultimul loc, cu 13,950 p.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*