România MODEL pentru Franța! Francezii ies în stradă împotriva corupției! „La Roumanie, entre autres, en montre un sérieux exemple en ce moment”

in Extern

Protestele din România împotriva corupției devin model pentru oamenii din întreaga lume. Primii care ies în stradă inspirați de noi sunt francezii. Curios că francezii nu au ales ca exemplu protestele de la Cotroceni, susținute de PSD, Antena 3 și Romania TV.

Pe Facebook, Lucian Mindruta a scris: „Am trait s-o vad si pe asta: francezii fac miting impotriva coruptiei, inspirati de romani.

Francezii. Inspirati de romani. De cand nu s-a mai intamplat asta? De la Brancusi? De la Tristan Tzara? De la Eliade? De la Cioran?

Salut, la France!”

Am trait s-o vad si pe asta: francezii fac miting impotriva coruptiei, inspirati de romani.Francezii. Inspirati de…

Posted by Lucian Mindruta on 16 Februarie 2017

„Nous ne serons pas les seuls à nous faire entendre, la Roumanie, entre autres, en montre un sérieux exemple en ce moment.
Ensemble nous sommes créatifs, nous résistons et proposerons massivement des idées correspondant à notre volonté !”

Protestul va avea loc pe 19 februarie, la Paris.

Sebastian Lazaroiu: „Din ce-am văzut, protestul anti-corupție de la București i-a contaminat și pe francezi. Duminică, 19 februarie, la Paris, strigă și ei împotriva corupților autohtoni.

Cred că abia acum Liviu s-ar putea face util. De ce n-ar trimite el niște autocare ticsite de contra-manifestanți, cu doamna Floricica Dansatoarea în frunte, în Place de la Republique? Și pentru susținerea guvernului Grindeanu, normal. Că tot se agită filialele să se manifeste și ele” relateaza romani-buni.info

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.