Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

România ocupă primul loc în Europa în ceea ce privește minorele forțate să se prostitueze

in Stiri online
 Ieri, de Ziua Europeană Împotriva  Traficului de Persoane, autoritățile au atras atenția că în România  minorii au devenit ținta preferată a traficanților de persoane, deoarece sunt mai ușor de păcălit pe rețelele de socializate. 
 Adolescentele cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani , care sunt la liceu și provin din familii cu venituri medii și mici, sunt victimele preferate de traficanți.
 Anchetatorii arată că  traficanții îi obligă pe minori să fure, să cerșească ori să se prostitueze. Rușinos este că de multe ori, părinții își vând copiii pentru câteva sute de euo.
 Din estimările făcute de organizațiile specializate, în prezent sunt mai mulți oameni în sclavie decât au fost vreodată în istorie. Deoarece oamenii pot fi revânduți, sclavia modernă ocupă al doilea loc în afacerile ilegale profitabile, după traficul de droguri și devansează traficul de arme.
 Potrivit autorităților, cele mai multe victime provin din județul Timiș, urmat de Ialomița, iar Capitala a urcat pe locul trei.
 Polițiștii arată că în ultimii 2 ani, Bucureștiul a devenit punctul de atracție al traficanților de persoane care își aduc victimele în Capitală pentru că aici, datorită nivelului de trai mai mare decât în restul orașelor, crește șansa de câștig.
 Autoritățile îi atenționează pe adolescenți să fie atenți la informațiile personale pe care le postează pe rețelele de socializare deoarece infractorii pot folosi aceste date împotriva lor.

buzau-trafic-de-persoane

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Stiri online

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web