România spera la suporteri cuminți. SUD Steaua şi PCH s-au bătut la EURO 2016. UEFA amenință cu descalificarea

in Evenimente/Sport/Stiri online

După ce au avut un comportament exemplar la meciul de debut al României de la EURO 2016, membrii Peluzei SUD Steaua şi cei din Peluza Cătălin Hîldan s-au luat la bătaie sâmbătă la Paris. Conflictul a izbucnit după ce un grup din peluza SUD Steaua l-au atacat pe Elias Bucurică, liderul PCH, acesta rămânând întins pe asfalt în apropierea stadionului unde selecționata României va juca peste câteva zile următorul meci cu Elveția.

La câteva ore dinamoviștii s-au răzbunat și circa 20 de suporteri au atacat un restaurant unde se aflau câțiva membrii din banda adversă. Din conflictul violent nu a rezultat nimeni rănit. UEFA amenință cu descalificarea echipelor din concurs în cazul în care suporterii continuă cu violențe pe străzile Franței. România nu este luată încă în vizor, de moment fiind doar cazul Rusiei și Angliei, după ce suporterii celor două echipe au dezlănțuit un adevărat război timp de mai multe zile.

Participanții la conflicte sunt catalogați de UEFA ca fiind „scandalagii idioți” care nu au legătură cu fanii adevărați și fotbalul. „Cerem federațiilor engleză și rusă să facă apel la suporterii lor să se comporte în mod responsabil și respectuos (…) Milioane de oameni din întreaga lume participa la evenimente ca Euro-2016 pentru a sărbători fotbalul și a se bucura de meciuri, și asa trebuie să fie mereu„, se arată în comunicatul FIFA.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.