Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Românii care au plecat în străinătate sunt răsplătiți de statul român. Le sunt restituite taxele și impozitele platite in plus in în țara respectivă

in Articole

Românii care au plecat în străinătate pentru a-și asigura un viitor mai bun sunt răsplătiți de statul român.

taxe1

Conform noilor reglementări, aceștia au dreptul au dreptul să le fie restituite sumele pe care le-au plătit în plus pe taxe și impozite în țara respectivă. Pentru a intra în posesia banilor românii trebuie să urmeze câteva proceduri birocratice, să depună un dosar cu acte care să îi ateste calitatea de contribuabil.

Dana Mihaela Lupu precizează că românii pot recupera aceste taxe, deoarece, în marea majoritate a statelor dezvoltate, cotele de impozit pe venit nu sunt procentuale ca în România, informează RomâniaLiberă.ro, citat de aflasitu.ro. Este bine de știut însă ce criterii trebuie să îndeplinească românii pentru a primi banii. Iar anunțul îi vizează pe toți românii care au lucrat în străinătate și care a realizat venituri din banii din salarii în străinătate.

Citeste si: Toti romanii din strainatate vor primi 500 EURO pe luna! Afla ce trebuie sa faci!

Totodată, de acești bani mai pot beneficia și românii care au lucrat în Marea Britanie cu contracte de tip ”self employment”. Aceștia trebuie să urmeze întocmai câteva etape simple și să cunoască; – care sunt termenele de solicitare a impozitelor plătite în avans; – care sunt formularele-tip pe care să le completeze; – care sunt documentele originale pe care trebuie să le anexeze la dosar; – care este adresa unde poate solicita restituirea impozitelor.Apoi, trebuie să execute următoarele: – să trimită/depună dosarul la biroul fiscal respectiv; – să fie disponibil pentru orice solicitări ale biroului fiscal respectiv ce pot ­apărea în cursul procesului de restituire; – să cunoască foarte bine limba ţării res­pective pentru a putea păstra cores­pondenţa cu biroul fiscal din străinătate.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate