11825890_10153242052447266_893699704845401143_n

Romanul de 16 ani care a SOCAT lumea. A intrat in istorie cu ce a reusit astazi

in Sport de

Un roman a cucerit lumea astazi! Cosmin Girleanu a iesit campion mondial de box dupa ce l-a invins pe reprezentatul SUA

un-roman-a-cucerit-lumea-astazi-cosmin-girleanu-a-iesit-campion-mondial-de-box-dupa-ce-l-a-invins-pe-reprezentatul_size6

Cosmin Girleanu a reusit sa iasa campion mondial la juniori la categoria 46kg, dupa ce s-a impus in finala de astazi in fata lui Jesse Rodriguez, din SUA, cu o decizie unanima.

Boxerul de doar 16 ani a trecut in drumul spre finala de Barun Shagolshem din India, de Maxim Galinichev din Ucraina, de Aibek Dossanev din Kazahstan si de Rodriguez din USA. Cel mai greu meci a fost in semifinala, acolo unde a castigat cu o decizie impartita, 2 la 1.

Cosmin este legitimat la CSS Hunedoara, acolo unde este antrenat de Ilie Captari. Romania a mai castigat o medalie la Mondialele de la Sankt Petersburg, prin Alberto Biro, care a cucerit bronzul la 75kg.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.