Ruby vrea să stingă lumina și la cinema. Debut cinematografic fulminant

in Evenimente/ShowBiz/Stiri online

rubyCântăreața Ruby a debutat în lumea filmului animat, cu pelicula 3D „Un lup printre oi” (Sheep &Wolves). Dă voce unui personaj principal, feminin, o frumoasă lupoaică pe nume Bianca și care îndrăgostită de Grey, un lup imatur, luptă pentru dreptate și dragoste.

Potrivit Mediafax, acţiunea animaţiei 3D „Un lup printre oi” are loc într-un tărâm magic unde o turmă de oi are un trăi liniștit, până când o haită de lupi se instalează în apropiere.
Neîndemânaticul Grey, succesorul haitei, se transformă în berbec din cauza unei vrăjitoare neîndemânatice și astfel începe o luptă aprigă, curajoasă pentru recăpătarea identității și instalării păcii în ținut.

„Am avut foarte multe emoţii şi mi-a fost destul de greu să mă transpun în pielea personajului. (…) Regăsesc trăsături comune între lupoaica Bianca şi Ruby, cea care se urcă pe scenă, se distrează şi este super încrezătoare. Între mine personal, Claudia, aşa cum mă văd eu zi de zi, nu observ foarte multe asemănări, eu fiind de obicei mai retrasă”, a declarat Ruby despre primul său rol de dublaj.
„Un lup printre oi” va debuta în cinematografele din România pe data de 22 aprilie, anul curent.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.