Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Rusia se îndreaptă către granița României!

in Extern

În ultima perioadă Rusia şi-a activat toate resursele pentru a arunca o perdea de fum şi praf menită să acopere adevăratele sale intenţii şi unghiuri de atac. Opinia publică mondială a fost ţinta unei intense acţiuni de dezinformare, Moscova folosind la nivelul de jos armate de troli dar şi alt gen de agenţi de intoxicare, mai sofisticaţi. Pe temele fierbinţi actuale a fost mobilizată vechea agentură, plasată cu mulţi, mulţi ani în urmă sub drapel american şi nu numai.

Vladimir Socor, odraslă de kominternist, este un Tismăneanu al Moldovei, unul dintre cei mai vechi şi nărăviţi în rele dintre agenţii de dezinformare şi intoxicare plantaţi de Moscova la Washington…şi apoi paraşutat ca agent de influenţă în spaţiul românesc. călărind mai ales Chişinăul, aria sa de acţiune prioritară.

tinta lui Putin

Ca şi Michael Schafir, „creierul” rusofilului Andrei Marga, Socor este ambalat în poleială americană, şi a fost lansat pe spaţiul românesc cam în aceeaşi perioadă în care Iliescu îl aducea de „sus”, de la americani cică, pe Tismăneanu, trecut la Trustul lui Voiculescu şi preluat apoi în cel mai idiot mod cu putinţă de Traian Băsescu – care de altfel a şi încasat-o major datorită „achiziţiei”.
Tustrei „americani” prezintă cam aceeaşi caracteristici – se prezintă drept evrei de nădejde, indispensabili, doctori în toate bolile României (îmbolnăvită de altfel de tătucii şi mămicile lor kaghebiste), trimişi acum cu patalama de „la Înalta Poartă, de sus”, de care nu te poţi lipsi – însă în realitate cei menţionaţi prezintă o matrice funcţională bine conturată, în perspectiva faptelor. Cu toţii sunt agenţi de influenţă şi noduri ale reţelei ruseşti, conserve bine implantate, cu direcţii de acţiune convergente. Folosesc “scutul evreiesc” pentru a devia orice atac la adresa lor în “antisemitism”, deşi în afară de seminţie şi aia negată obscen, în cazul lui Tismăneanu, niciunul n-are nici în clin nici în mânecă cu asumarea condiţiei de evreu, sunt cu toţii atei, din stirpea bolşevică cea mai jegoasă. Moscova a folosit deseori cu succes specia aceasta ciudată de so call “evrei”, ce se numără printre cei mai fideli agenţi ai serviciilor sovietice-ruseşti şi/sau ai vechiului Komintern din generaţie în generaţie.
Din când în când se iveşte ocazia să prinzi în flagrant câte un astfel de personaj. Buni de gură, cei menţionaţi toacă şi emit milioane de cuvinte, despre orice, se drapează în orice veşminte, pot fi după cum o cere momentul – fie liberali, fie de stânga, fie de dreapta, fie stelişti, fie chiar şi monarhişti, fac orice contorsiune şi voltă pentru a acoperi miza lor cea mai importantă, servirea intereselor Moscovei şi ale vechilor „idealuri” kominterniste.

Moscova a creat încă din perioada “războiului rece” un noian de „specialişti pe probleme sovietice” – înfiltraţi binişor fie pe posturi de consultanţi CIA fie ca vectori de influenţă în cancelariile occidentale, „profesori” de teapa lui Brucan, Tismăneanu, Solonari, Socor (şi mulţi alţii, după cum explică pe larg Lary Watts) – care evident n-au avut altă treabă decât fie să lanseze şi să consolideze alţi agenţi ai Moscovei, precum Ion Iliescu, recomandat călduros atât de Brucan cât şi de Tismăneanu, fie să creeze piste false, „să prăfuiască” teme şi subiecte ce ar fi putut duce fie şi din greşeală la adevăr.
Totuşi, din noianul de platitudini şi din enormul verbiaj, gargară pe româneşte, mai răsar şi scăpari, mai scade atenţia sau pur şi simplu sunt nevoiţi să mintă pentru a nu prejudicia interesele Centralei. Recent „marele analist”, „reputatul expert”, „mega specialistul” pe probleme ruseşti şi/sau moldoveneşti – Vladimir Socor, s-a dat în stambă bolmojind năzbâtii pe o temă foarte precisă şi de cel mai mare interes, respectiv cu privire la intenţiile Moscovei de a se îndrepta asupra Moldovei, mai exact asupra României, respectiv asupra flancului sud estic al NATO, ţintă prioritară a lui Putin, nu de azi de ieri.
Pe fond, “năzbâtia” lui Socor are un cu totul alt nume: de informare şi intoxicare – activitatea de-o viaţă a “expertului”, ce face parte din tripleta “americană” de agenţi menţionaţi, la care desigur se adaugă şi alte noduri ale Reţelei, plus puişorii lor intromisionaţi şi pe „dreapta” şi pe „stânga”, că aşa se ţese macrame-ul rusesc.

Este suficientă studierea listei celor aflaţi sub directoratul ideologic al lui Tismăneanu & comp, pentru a avea o imagine asupra mărimii macrameului. La care se adaugă milieul mai larg croit via Secu old boys prin Centrala GDS – Alin Teodorescu, dublu agent al serviciilor comuniste, a doua sa calitate ţinând de Ungaria – primul preşedinte al Reţelei Soros, apoi jucăria New Europe – Pleşu, cu aţişoară de import germano-rusă-soroşistă.

Regăsim gândacii Găştii în toate instituţiile, în toate cancelariile, prin mai toate partidele, la vârf, sau pe post de consultanţi ori chibiţi, în mai toată presa, ocupând poziţii de influenţă, dar mai ales în acele instituţii unde se lucrează cu arhive şi documente la care publicul nu (trebuie) să aibă acces, doar ei pot sta cu foarfeca pe documente, pe identitate, pe trecut. Stia bine Orwell, vechi comunist la bază, la ce se referea când spunea că cine controlează trecutul controlează viitorul.

“Ei” vor să controleze nu doar trecutul ci mai ales să influenţeze prezentul, să-şi servească stoic stăpânii. Deoarece se mişcă foarte rapid evenimentele, în momente de criză majoră, cum sunt monentele de astăzi, când războiul bate la uşă, agentura mai dă şi chix. Ei trebuie să comunice pe dos, trebuie ca elementele esenţiale să nu iasă la iveală, trebuie să mintă, n-au de ales – şi datorită vitezei de derulare a faptelor pe care au misiunea să le nege, iată, se dau de gol.

Spre exemplificare am selectat o parte dintr-un interviu recent al lui Socor, în care acesta respinge teza avansului Rusiei către linia Nistrului şi graniţa României, via Odesa. Orice cunoscător cât de cât avizat pe temă ştie că Socor bate câmpii. Interviul este din data de 25 august.
Ieri, duminică, Putin anunţă oficial intenţia refacerii proiectului Novorossyia – Noua Rusie, nume drag lui Mircea Popa – omul Moscovei la vedere, cel care ţine felinarul pentru proşti şi care a creat o întreagă şleahtă în jurul lui Năstase, în perioada în care era consilierul acestuia, în frunte cu Guşe, flegmonul lui Vîntu şi artizanul lui Udrea etc şamd

Revenind la tema geopolitică şi militară, chiar acum Putin închide istmul-ponto baltic, închide Marea de Azov, se îndreaptă spre Odesa, blochează Marea Neagră şi impune NATO doua puncte de contact directe – la Kaliningrad, unde Polonia are frontieră deschisă cu Rusia şi prin regiunea Odesa, în urma formării Novorossyei, prin care Rusia ar căpăta frontieră comună cu Republica Moldova, cu regiunea transnistreană şi cu România, pe braţul Chilia al Dunării.

„Regiunea Odesa încinge ca un brâu Transnistria şi în urma unei destabilizări a situaţiei în acestă regiune, teritoriul controlat de Rusia ar putea să ajungă până la braţul Chilia. Este vechea frontieră a României cu Uniunea Sovietică şi credem că este unul din obiective”, a fost avertismentul preşedintelui Traian Băsescu încă din luna mai a anului curent. Un marinar informat. De exemplu de aici:

Analiza unui faliment (geo)politic – Dilema “Marii table de sah” si imperativele de securitate ale flancului sudic al NATO

„Asaltul Mediteranei coroborat cu interventia pe Atlantic si in zona Eurasiatica si Central-europeana sunt semnele unei uriase ofensive rusesti pe plan global. Este revirimentul asteptat de ani de zile de strategii Kremlinului si reprezinta efortul de reafirmare a Rusiei ca mare putere mondiala. Daca viceamiralul american Mike Mc Conell nu se inseala, Romania, cu rolul sau de frontiera euro-atlantica va avea de suportat o buna parte din tensiunea noii dinamici a molohului rus”.

sursa: http://www.roncea.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate